Webdesign uit Heerenveen.

Al vanaf €399

Wij zijn een jong en supermodern mediabureau uit Heerenveen. Ben je op zoek naar top webdesigners, bij voorkeur met een thuisbasis in Heerenveen? Dan ben je bij TEQQED aan het juiste adres.

Onze klanten zijn o.a. banken, investeringsmaatschappijen, reisbureau’s, modemerken en meer. We werken voor kleine en grote bedrijven wereldwijd, waaronder Heerenveen. TEQQED werkt uitsluitend met de beste webdesigners. Door onze moderne, innovatieve werkwijze kunnen wij de hoogste kwaliteit aanbieden voor lagere prijzen.

Diverse opties webdesign

Webdesign is een van de diensten die we aanbieden. We bieden altijd diverse opties aan waarbij je keuze hebt uit diverse mogelijkheden voor verschillende budgetten. Qua techniek werken we o.a. met WordPress, Magento, Yii2, Angular, Node.js en andere CMS en frameworks. Uiteraard zijn we hier niet tot beperkt.

Voor meer informatie over webdesign, of voor een afspraak (bijv. in Heerenveen) kun je ons bellen of mailen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?


UX en interface

Voor een betere gebruikerservaring en een hogere conversie.

In de eerste fase gaan we aan de slag met de architectuur, gebruikerservaring en interface. Mocht het een simpele website betreffen met enkel statische content dan volstaat meestal een korter designtraject.

Web Development

De bouw van de front- en backend.

In deze fase worden de voor- en achterkant van de website ontwikkeld. De achterkant van de website zorgt ervoor dat ja content zelf eenvoudig kunt beheren. De voorkant zorgt ervoor dat doelen op de website bereikt worden.

Testen en oplevering

Het testen van het eindproduct en de oplevering ervan.

Na het uitvoeren van tests op diverse devices, resoluties en browsers wordt het eindproduct gepresenteerd en geëvalueerd. Na eventuele aanpassingen vind de oplevering plaats en kan het product live.

Hoger scoren in Google en meer conversies.

Niet alleen zorgt een SSL certificaat er op uw website voor dat gegevens versleuteld (m.b.v. encryption) worden verzonden, daarnaast zorgt het voor een hogere ranking van uw website in Google en wekt het vertrouwen bij uw klanten op. Meer vertrouwen betekent in de meeste gevallen automatisch een hogere conversie. Bezoekers zullen eerder een e-mailadres of andere gegeven achterlaten als ze het idee hebben dat deze veilig zijn.

Sinds 2015 kijkt Google steeds meer naar de veiligheid van websites. Met een SSL certificaat is deze eenvoudig te verbeteren. De verwachting is dat Google vanaf 2016 websites gaat bestraffen die gegevens niet versleuteld versturen. Lees meer over dit onderwerp op ons blog.

Meer weten?

MAIL ONS

Beveiliging van gebruikersgegevens.

Zorg voor een betere beveiliging van het verzenden van gebruikersgegevens vanaf uw website. Een groen balkje en sleutelicoon en een https:// adres wekken meer vertrouwen bij uw klanten en zorgen er bovendien voor dat uw website beter scoort in Google.

Snelle implementatie in uw website.

Wanneer een SSL certificaat geïmplementeerd moet worden op een website welke draait op hosting van TEQQED is de implementatie meestal binnen 24 uur voltooid. Bezoekers zullen na implementatie direct worden doorverwezen naar het https:// adres en een slotje en groen balkje zien in de browser.

Waarom SSL bij TEQQED?

KLANTVRIENDELIJK

U heeft geen omkijken naar de aanschaf, implementatie en verlenging van het SSL certificaat voor uw website. Wij regelen alles voor u!

ADVIES

Wij staan voor iedereen klaar met advies. Dus ook voordat u een dienst of product bij ons afneemt kunt u contact met ons opnemen voor uitgebreid advies.

BETAALBAAR

De SSL certificaten die we leveren zijn erg betaalbaar. Ook de kosten van de implementatie hebben we laag gehouden en zijn bovendien eenmalig.