Beveilig uw website en verhoog conversie.

Prijs: €29 p/jaar

Niet alleen zorgt een SSL certificaat ervoor dat gegevens versleuteld worden verzonden met behulp van encryptie en daarmee gebruikersgegevens veilig stelt, ook zorgt het voor een hogere conversie. Bovendien worden websites zonder SSL certificaat door Google bestraft in de ranking.

Met een minimale investering zorgt u ervoor dat gegevens van uw gebruikers veilig worden verzonden. Uw website wekt meer vertrouwen door de groene balk in de browser, wat resulteert in een hogere conversie. Bovenstaande prijs geldt voor het Basic SSL Certificaat. Verder op de pagina treft u een overzicht van alle opties aan.

Prijs implementatie: €39 (eenmalig)

De kosten van de implementatie op andere hosting dan die van TEQQED kunnen afwijken van de standaardprijs die we hanteren.

SSL certificaat nodig?


Basic SSL Certificaat

Voor één domeinnaam inclusief www. subdomein.

Prijs: €29 p/jaar

Basis SSL certificaat voor een enkele domeinnaam inclusief ‘www’ subdomein. Voor de meeste websites is dit certificaat een goede keuze, om die reden is het dan ook het meest populaire certificaat dat wij aanbieden.

Wildcard SSL Certificaat

Voor één domeinnaam, onbeperkt subdomeinen.

Prijs: €89 p/jaar

Het Wildcard SSL certificaat, een onbeperkt aantal subdomeinen is hierbij inbegrepen. Onder andere geschikt voor websites die naast het hoofddomein subdomeinen als shop.domein.nl of blog.domein.nl hebben.

GeoTrust EV Certificaat

Voor één domeinnaam inclusief www. subdomein en bedrijfsnaam.

Prijs: €179 p/jaar

GeoTrust EV certificaat voor een enkele domeinnaam, inclusief ‘www’ subdomein. Het meest uitgebreide domein waarin in de groene balk in de browser ook bijvoorbeeld de bedrijfsnaam getoond kan worden.

Hoger scoren in Google en meer conversies.

Niet alleen zorgt een SSL certificaat er op uw website voor dat gegevens versleuteld (m.b.v. encryption) worden verzonden, daarnaast zorgt het voor een hogere ranking van uw website in Google en wekt het vertrouwen bij uw klanten op. Meer vertrouwen betekent in de meeste gevallen automatisch een hogere conversie. Bezoekers zullen eerder een e-mailadres of andere gegeven achterlaten als ze het idee hebben dat deze veilig zijn.

Sinds 2015 kijkt Google steeds meer naar de veiligheid van websites. Met een SSL certificaat is deze eenvoudig te verbeteren. De verwachting is dat Google vanaf 2016 websites gaat bestraffen die gegevens niet versleuteld versturen. Lees meer over dit onderwerp op ons blog.

Meer weten?

MAIL ONS

Beveiliging van gebruikersgegevens.

Zorg voor een betere beveiliging van het verzenden van gebruikersgegevens vanaf uw website. Een groen balkje en sleutelicoon en een https:// adres wekken meer vertrouwen bij uw klanten en zorgen er bovendien voor dat uw website beter scoort in Google.

Snelle implementatie in uw website.

Wanneer een SSL certificaat geïmplementeerd moet worden op een website welke draait op hosting van TEQQED is de implementatie meestal binnen 24 uur voltooid. Bezoekers zullen na implementatie direct worden doorverwezen naar het https:// adres en een slotje en groen balkje zien in de browser.

Waarom SSL bij TEQQED?

KLANTVRIENDELIJK

U heeft geen omkijken naar de aanschaf, implementatie en verlenging van het SSL certificaat voor uw website. Wij regelen alles voor u!

ADVIES

Wij staan voor iedereen klaar met advies. Dus ook voordat u een dienst of product bij ons afneemt kunt u contact met ons opnemen voor uitgebreid advies.

BETAALBAAR

De SSL certificaten die we leveren zijn erg betaalbaar. Ook de kosten van de implementatie hebben we laag gehouden en zijn bovendien eenmalig.