Hoger scoren in Google en meer conversies dankzij SSL encryptie

Een SSL certificaat zorgt ervoor dat data versleuteld (m.b.v. encryption) wordt verzonden. Het risico op diefstal van persoonlijke gegevens wordt hiermee beperkt. Een website of pagina die voorzien is van een SSL certificaat is te herkennen aan het groene balkje (en optioneel de bedrijfsnaam) in de browser en aan de url: https:// in plaats van http://.

De voornaamste reden voor het implementeren van een SSL certificaat is het beschermen van gebruikersgegevens. Een andere belangrijke reden voor het gebruik van een SSL certificaat is dat het vertrouwen geeft aan de bezoekers van uw website of shop. Dit resulteert in een hogere conversie terwijl de investering minimaal is. Ook voor het hoger scoren in zoekmachines als Google is het van steeds groter belang om voor een goede beveiliging van uw website en gebruikersgegevens te zorgen. Websites zonder SSL certificaat krijgen van Google een lagere score in de zoekresultaten.

Wij bieden verschillende typen SSL certificaten aan en doen ook de implementatie ervan. De prijzen van de certificaten en implementatie zijn afhankelijk van het type SSL certificaat en de hosting waarmee u werkt. Heeft u hosting bij TEQQED dan implementeren wij het SSL certificaat voor slechts €39 (excl. BTW). De jaarlijkse kosten van een standaard certificaat zoals op deze website bedragen €29 (excl. BTW).

Voor meer informatie over SSL certificaten en de implementatie hiervan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Verder kunt u op deze pagina meer lezen. Graag helpt TEQQED u bij het maken van de juiste keuze. Wilt u meer weten? Stuur dan een e-mail naar hello@teqqed.nl of laat een bericht achter via een van de contactformulieren op onze website.