Over TEQQED.

Wij zijn een jong mediabedrijf gespecialiseerd in web development, marketing, design en branding. Sinds de oprichting in 2015 hebben we een grote diversiteit van projecten succesvol afgerond. Onze klanten zijn grote multinationals en modemerken maar ook kleine en middelgrote MKB-ers en zelfstandigen.

TEQQED staat voor kwaliteit, professionaliteit, toegankelijkheid en de best mogelijke service en betrouwbaarheid.

Onze werkwijze is anders dan die van de meeste media- of internetbureaus. We werken met een netwerk van uitsluitend hoogopgeleide, betrouwbare freelancers. Of het nu de bouw van een website betreft, het creëren van een merk, of het ontwikkelen van een marketingstrategie, we beschikken voor elk denkbaar project over meerdere specialisten. Niet alleen kunnen we hierdoor betere tarieven hanteren, ook weten we zeker dat projecten in goede handen zijn en de resultaten tot dusver altijd boven verwachting zijn.

De missie van TEQQED is het toegankelijker en betaalbaarder maken van web development, marketing en design. De wijze waarop wij werken maakt dit mogelijk. Met uitgebreide support en begeleiding, een goede bereikbaarheid en service en een heldere en voor iedereen te begrijpen manier van communiceren zorgen we voor een hoge mate van transparantie en duidelijkheid. Dit resulteert in

Moderne Websites

Professionele websites ontworpen voor maximaal resultaat. Van corporate websites en one-pagers tot webshops en maatwerk. Al onze websites zijn gebouwd voor maximale conversie.

Betrouwbare techniek

Wij werken uitsluitend met de beste en meest doorgeteste technieken. Onze professionals hebben jarenlange ervaring om tot een betrouwbaar en veilig resultaat te komen.

Verstand van mensen

Om tot effectieve oplossingen te komen is het van het grootste belang dat de doelgroep begrepen wordt. Jarenlange ervaring op het gebied van marketing zorgt voor betere resultaten.

Alle Devices

De websites die we bouwen zijn altijd responsive, dus geschikt voor smart phones, tablets en desktops. Dit is onmisbaar voor een goede gebruikerservaring en draagt bij aan een betere ranking in zoekmachines.

Betaalbaar Design

Wij vinden dat goed design betaalbaar moet zijn. Of het nu gaat om een logo, app, website of social media uitingen, wij beschikken voor elk denkbaar project over een specialist.

Meetbaar Resultaat

Voor websites, apps en andere zaken die meetbaar zijn leveren we ook de tools die nodig zijn om statistieken bij te houden en desgewenst rapportages. Het analyseren van data is onmisbaar om tot betere resultaten te komen.

Altijd op de hoogte.


Online ontwikkelingen gaan snel waardoor het niet altijd even eenvoudig is om op de hoogte te blijven op het gebied van design, zoekmachine optimalisatie, web development en security. Wij bij TEQQED zorgen er door middel van trainingen, webinars en betrouwbare nieuwsbronnen voor dat we beschikken over relevante en actuele kennis. Onze mensen zijn stuk voor stuk professionals met passie voor hun vak. Ze weten als geen ander wat de trends en ontwikkelingen zijn binnen hun vakgebied.

De kennis waarover we beschikken delen we graag. Op ons blog en in onze nieuwsbrieven informeren we onze klanten en abonnees dan ook regelmatig. Zo publiceren we artikelen op het gebied van SEO, webdesign, (online) marketing en andere onderwerpen die stuk voor stuk raakvlakken hebben met waar wij en onze klanten iets aan hebben.

Haal meer uit uw website.

LEES MEER