Voor de derde keer binnen 12 maanden hebben we onze eigen website aangepakt. Dit keer hebben we het nieuwe logo en de verbeterde huisstijl erin terug laten komen. Bovendien hebben we gekeken naar welke zaken qua gebruiksvriendelijkheid anders moesten ten opzichte van de vorige versies. Daarbij hebben we vooral gelet op de wijze waarop we de belangrijkste content op de website beter kunnen laten opvallen. Zo hebben we de diensten die we aanbieden op een geheel andere wijze gepresenteerd. Daarmee gaan we ervan uit dat bezoekers een beter idee krijgen van wat TEQQED zoal doet en meer zaken gaan onderbrengen bij ons.

Het dienstenpakket is ook flink uitgebreid doordat we qua netwerk nogal zijn gegroeid de afgelopen tijd. Het aantal freelancers van hoge kwaliteit en met unieke vaardigheden is sterk toegenomen. Zo bieden we social media en e-mailmarketing, video- en fotografie en zoekmachine-optimalisatie (SEO) aan. De eerste klanten maken hier reeds gebruik van en we hopen dat het aantal snel gaat toenemen.

De komende vier weken gaan we bezig met het verder optimaliseren van de website en deze meer invulling geven qua content. Zodra alle diensten en services aangemaakt en uitgewerkt zijn gaan we de zoekmachine-optimalisatie aanpakken. Voor nu hopen we dat de nieuwe website bevalt en een goed beeld geeft van de totaaloplossing die we te bieden hebben op het gebied van internet, marketing, design en meer.