Marketing Adviesrapport.

Prijs: €99

De meest betaalbare manier om meer rendement uit een marketingbudget te halen. We voeren een klein doelgroep- en marktonderzoek uit waarmee we in kaart brengen welke marketingtools het hoogste rendement opleveren. Het adviesrapport bevat naast de resultaten van het onderzoek en interpretatie ervan een beknopt overzicht en stappenplan voor het uitvoeren van een guerilla marketingcampagne.

Een uitstekende manier om tot nieuwe inzichten te komen op het gebied van marketing te komen en meteen over te gaan op actie. De geringe investering maakt het toegankelijk voor zowel afdelingen binnen grootbedrijven maar vooral ook voor kleine zelfstandigen.

Wat we leveren

We leveren een beknopt adviesrapport waarin helder staat beschreven welke marktingtools ingezet dienen te worden om met een laag budget zoveel mogelijk bereik te realiseren en targets te behalen.

Een guerilla marketingcampagne typeert zich door een laag budget en zaken als doelgericht adverteren met flyers, social media en persberichten behoren tot de opties voor een effectieve campagne.

Benieuwd naar onze marketing diensten?


Online Strategie.

Prijs: op aanvraag

Bij het ontwikkelen van een strategie bepalen we welke (online) middelen ingezet dienen te worden. Afhankelijk van wensen en doelstellingen creëren we op basis van gedegen marktonderzoek, een doelgroepanalyse en onze gecombineerde kennis en ervaring een strategie.

De focus ligt hierbij meestal op online. De reden hiervoor is dat ondanks de relatief lage investeringen het potentiële effect enorm is. Middelen als SEO, social media en e-mail marketing zijn bij uitstek geschikt om een snelle groei en het behalen van doelstellingen te realiseren.

Wat we leveren

Een helder advies voor een (online) strategie die zodanig is opgesteld dat vanaf dag één direct kan worden begonnen aan de implementatie ervan. Onderzoeksresultaten, statistieken, actiepunten en stappenplannen beschreven in het rapport zijn helder, eenduidig en beknopt.

Meer weten over onze strategieën?


Onze Aanpak.

Onze aanpak kenmerkt zich door een nauwe samenwerking met klanten waarbij we in een zo vroeg mogelijk stadium de branche of industrie van onze klant analyseren en leren kennen. Dit stelt ons in staat om wensen en doelen van klanten te vertalen naar een realistische en effectieve strategie.

Tijdens het ontwikkelen van een nieuwe strategie of het verbeteren en uitbreiden van een bestaande zijn we continu op zoek naar nieuwe kansen voor onze klanten. We denken graag mee over het uitbreiden van afzetmarkten, het bereiken van nieuwe doelgroepen en hoe deze te benaderen.

Vragen?

MAIL ONS

Creative Denkers.

Voor de meeste branches en producten geldt dat de concurrentie moordend is, met name online. Des te belangrijker is het om er tussenuit te springen. Veel bedrijven hebben moeite om out-of-the-box te denken en met nieuwe ideeën te komen om zo beter de strijd aan te kunnen gaan met de concurrentie en te groeien.

Wij van TEQQED zijn creatieve denkers met een frisse kijk op de markten waarin onze klanten zich bevinden. We benaderen kansen en problemen op een andere wijze en zijn zo beter in staat nieuwe strategieën of concepten uit te werken.

Online strategen.

Met jarenlange ervaring op het gebied van web development, e-commerce, online marketing, concepting, design en alles wat maar met internet en online te maken heeft kunnen we onszelf met recht internetspecialisten noemen.

Als geen ander kunnen we ons verdiepen in klanten en hun wensen vertalen naar effectieve oplossingen en producten. Niet alleen realiseren we prachtige websites, apps en designs maar wordt in onze kennis en ervaring vaak gevraagd door bedrijven die input en ideeën van buitenaf willen krijgen.

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf of product kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

No Change. No Progress.