Google Analytics Koppeling.

Prijs: €29

We maken een Google Analytics account aan voor het verzamelen van webstatistieken en koppelen deze aan uw website. Dit geeft u (realtime) inzage in bezoekersaantallen, hoe lang ze op uw website blijven, welke pagina’s ze bezoeken en hoe hoog het percentage van bezoekers is dat binnen enkele seconden afhaakt en nog veel meer mooie data.

Er is voor de optimalisatie van uw website niets waardevollers dan data. Data vormt de basis voor de online strategie en het optimaliseren van de conversie op website.

Google Analytics laten instellen

Wat we leveren.

Afhankelijk van de website kunnen we supersnel* Google Analytics aanmaken en implementeren. We verzorgen de volgende zaken:

  • Aanmaken van Google Analytics account
  • Implementatie van Google Analytics (basic settings, maatoplossing op aanvraag mogelijk maar niet inbegrepen in standaard prijs)

*Voor websites waarbij het noodzakelijk is om op diverse afzonderlijke pagina’s code te plaatsen wordt een meerprijs berekend. Hierover informeren we u uiteraard van tevoren.

Inzage in bezoekersaantallen en -gedrag?


Hotjar Heatmaps Koppeling.

Prijs: €39

Voor de verdere optimalisatie van websites is het gebruik van heatmaps aan te raden. Met Hotjar wordt exact in kaart gebracht waar bezoekers hun muis houden, waar ze klikken en kijken en op welke devices.

Het standaard pakket is voor een gratis Hotjar account waarmee in totaal 1000 impressies van drie verschillende pagina’s worden opgenomen. Hiermee kan reeds een vrij goede inschatting mee worden gemaakt wat eventuele verbeterpunten voor de website zijn. Uiteraard kunt u ook een betaalde variant bij Hotjar kiezen welke wij vervolgens implementeren.

Hotjar Heatmaps implementeren

Wat we leveren.

Afhankelijk van de website kunnen we supersnel* Hotjar aanmaken en implementeren. We verzorgen de volgende zaken:

  • Aanmaken van Hotjar account
  • Implementatie van Hotjar (basic settings voor drie verschillende pagina’s, maatoplossing op aanvraag mogelijk maar niet inbegrepen in standaard prijs)

*Voor websites waarbij het noodzakelijk is om op diverse afzonderlijke pagina’s code te plaatsen wordt een meerprijs berekend. Hierover informeren we u uiteraard van tevoren.

Meer weten over Hotjar heatmaps?


Datarapportages.

Prijs:op aanvraag

Wilt u meer uit uw website of marketinginspanningen halen en maandelijks rapportages en advies ontvangen? Wij zijn meesters in het verzamelen en analyseren van data. Met de beschikking over tientallen ervaren online marketeers en data-analisten kunnen we u als geen ander advies geven over het gebruik van uw website en de inzet van marketingtools.

We helpen u graag bij het behalen van meer rendement. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Behoefte aan datarapportages en advies?


Dataspecialisten.

Data en de juiste interpretatie ervan staat aan de basis van het verbeteren van producten. Wij hebben ruime ervaring in het analyseren van data en het vertalen ervan naar concrete adviezen.

Start vandaag nog met het verzamelen van gebruikersdata, het verbeteren van uw website en online strategie en verhoog uw rendement. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan voor een campagne.

Meer weten?

MAIL ONS

Meer Rendement.

Meer succes online begint bij het verzamelen en analyseren van data om vervolgens aanpassingen in (online) strategie en uw website en andere marketingtools door te voeren.

Door onze gecombineerde kennis en ervaring weten we als geen ander waar winst te behalen is en het rendement te verhogen is. De investering van data- en marketingdiensten bij TEQQED ligt dusdanig laag dat we bijna kunnen garanderen dat het veel meer oplevert dan kost.

Meten Is Weten.

Helaas komen we nog te vaak bedrijven die wel wel een website hebben maar geen inzage in statistieken terwijl ze maandelijks honderden Euro’s aan bannering en advertenties uitgeven. We raden dan ook altijd aan om op z’n minst Google Analytics te gebruiken. De eenmalige investering is zo laag dat het de moeite gegarandeerd waard is.

Het beschikken over een berg van informatie met betrekking tot bezoekersaantallen en -gedrag is van onschatbare waarde en is onmisbaar bij optimaliseren van websites, marketingcampagnes en het profileren van uw klant.

Voor Klein En Groot.

VAAR DE JUISTE KOERS

Veel bedrijven zijn stuurloos online. Ze hebben geen idee van waar ze mee bezig zijn en waar hun doelgroep behoefte aan heeft of hoe ze hun website moeten inrichten. Verander dat vandaag nog door te beginnen met het verzamelen en analyseren van data.

DOELGERICHT COMMUNICEREN

Dankzij webstatistieken en andere data leert u het online gedrag van uw doelgroep en de wensen die uw klanten hebben beter kennen. Dit stelt u in staat om veel doelgerichter te communiceren en ervoor te zorgen dat u meer rendement haalt uit uw sales- en marketinginspanningen.

BESPAAR KOSTEN

Door het bijhouden van webstatistieken met behulp van Google Analytics kunt u ook zien waar bezoekers vandaan komen, en ook waar niet. Adverteert u als bedrijf en vraagt u zich af of het aantal bezoekers wel zo hoog is? Dankzij Google Analytics heeft u meteen antwoord op dit soort vragen en kunt u besparen op advertenties die niets opleveren.