App Development.

Prijs: op aanvraag

Een app kan veel meerwaarde bieden ten opzichte van een website. Ook op het vlak van user engagement kan een app veel opleveren t.a.v. stijging in verkoop, offerte-aanvragen of inkomsten uit reclames.

Wij bouwen voor alle operating systems apps. We doen volledige projecten maar ook alleen onderzoek, design, testing of de bouw op basis van een reeds bestaand ontwerp.

Elke app is uniek en de wensen en eisen zijn afhankelijk van het doel van de app en de gebruikers waarop deze moet worden afgestemd. Over het algemeen is de ontwikkeling van een app complexer en tijdrovender dan die van een website.

App laten bouwen?


Het Proces.

Bij de bouw van een app moet onder andere rekening gehouden worden met zaken als operating system, resoluties, onderhoud en toekomstige uitbreidingen.

We adviseren altijd om de eerste versie van de app te bouwen voor het operating system waar de meeste potentiële gebruikers mee werken. Voordat er überhaupt begonnen wordt aan het ontwikkelen van de app wordt een doelgroep en gebruikersonderzoek gedaan. Zo kan beter in kaart worden gebracht waar de app qua features en content aan moet voldoen.

Een belangrijke fase is die van het design. Niet alleen de styling, kleurgebruik en typografie, maar meer nog de user experience en de interface. Deze zijn van uiterst belang voor het bieden van een goede gebruikerservaring en meerwaarde t.o.v. een responsive website. Voor alle mogelijke schermen wordt een ontwerp gemaakt welke vervolgens worden beoordeeld op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en ander zaken die van belang zijn.

App laten bouwen

Waarom Een App?

Een app moet meerwaarde bieden t.o.v. een website. Zodanig dat de doelgroep de moeite neemt om deze daadwerkelijk te downloaden en gebruikt. Dit zullen ze alleen doen als deze meer heeft te bieden dan een website of handelingen en acties vereenvoudigd.

Apps horen gebruikers efficiëntie te bieden of moeten een hoge entertainmentwaarde hebben. Een goed voorbeeld zijn apps van banken die het maken van transacties en controleren van banksaldo eenvoudig maken. Social media en gaming apps behoren tot de meest geïnstalleerde applicaties op smartphones. Stuk voor stuk voorbeelden van apps die het leven van gebruikers eenvoudiger maken en een stuk entertainment of ontspanning bieden.

Niet voor alle producten, merken of bedrijven is een app interessant. Wij zullen hier ook altijd eerlijk over communiceren als we denken dat een app geen meerwaarde biedt.

Meer weten?

MAIL ONS

User Experience Design.

De gebruikerservaring is het belangrijkste onderdeel van het ontwikkelen van een app. Als een app niet de juiste ervaring, gebruikersgemak en interactie tussen gebruiker en product biedt zal het gebruik ervan minimaal zijn. Reden te meer om te kiezen voor een partij die beschikt over ervaren UX-designers.

Wij werken uitsluiten met UX-designers die boordevol kennis zitten op het gebied van design van moderne, gebruiksvriendelijke applicaties voor alle platformen. De teams die we samenstellen voor de ontwikkeling van een app bestaan altijd uit meerdere user experience designers.

User Interface Design.

Bij goed ontworpen apps realiseren gebruikers zich niet dat ze moeten navigeren en zijn zich niet bewust van de applicatie zelf maar enkel bezig met de gebruikersdoelen binnen de app. Het doel van UI-design is dan ook het zo simpel en efficiënt mogelijk aanbieden van content en functionaliteit. Gebruikers dienen op intuïtieve en efficiënte wijze door een app te navigeren en gebruikersdoelen te bereiken zonder dat ze zich ervan bewust zijn.

Bij UI-design horen ook de meer grafische aspecten van design. Het ontwerpen van buttons, de wijze waarop content wordt weergegeven en interactieve elementen binnen de app.

Kenmerken van onze apps.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De apps die we bouwen zijn altijd gebruiksvriendelijk en volledig afgestemd op de doelgroep om zo de perfecte gebruikerservaring te bieden.

STABIEL

Wij ontwikkelen apps die goed in elkaar zitten. Wel adviseren we altijd een onderhoudscontract af sluiten om ervoor te zorgen dat de app goed beveiligd blijft en compatibel is met nieuwe OS versies.

BETAALBAAR

Een app hoeft niet duur te zijn en kan altijd verder worden uitgebouwd. De professionals waarmee wij werken hanteren zeer acceptabele tarieven waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen leveren voor lagere prijzen.