Responsive website.

Tijdelijk een moderne, strak ontworpen website geschikt voor mobiel, tablet en desktop devices voor €399 (excl. BTW, domeinnaam en onderhoud) inclusief 1 jaar hosting t.w.v. €49 (excl. BTW)!

Deze website voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van design en gebruikersgemak. Zorg ervoor dat u vindbaar bent online en dat bezoekers vinden waar ze naar op zoek zijn. De website zal volledig in uw huisstijl (of anders) worden ontworpen en afgestemd zijn op uw doelgroep. De diverse call-to-action elementen en heldere structuur van de website resulteren in meer informatie- of offerteaanvragen.

Het design en de indeling van de website zal worden afgestemd op uw wensen. Daarnaast denken wij mee en komen zelf met suggesties waarvan wij weten dat deze werken. Het betreft een website gebaseerd op statische content en geen uitgebreide opties zoals boekingssystemen etc. U dient enkel afbeeldingen en teksten aan te leveren. Voordat we beginnen met de ontwikkeling nemen we uitgebreid de wensen en mogelijkheden met u door zodat u exact weet wat u kunt verwachten en het eindproduct aan uw eisen zal voldoen.

Wat u krijgt:

  • Uitgebreide home pagina (desgewenst inclusief video)
  • Dienstenpagina
  • Over ons pagina
  • Nieuwspagina/blog
  • Contactpagina

Uiteraard kan in overleg van bovenstaande worden afgeweken. Met uitzondering van de homepage wordt de responsive website standaard geleverd met maximaal drie contentblokken per pagina. Een contentblok is een rij met een afwijkende layout waardoor onderscheid in content wordt gerealiseerd. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring en meer conversie.

Gratis inbegrepen:

  • Google Analytics koppeling (webstatistieken)
  • Hotjar heatmaps (gratis versie)

Laat uw gegevens achter m.b.v. het contactformulier of stuur een mail naar hello@teqqed.nl.

LET OP: slechts 5 beschikbaar!

Stuur informatie aanvraag*

* Na uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om vragen te beantwoorden of een eventuele bestelling te verwerken.

Lead generation website.

Tijdelijk een one page website geoptimaliseerd voor conversie voor €249 (excl. BTW, domeinnaam en onderhoud) inclusief 1 jaar hosting t.w.v. €49 (excl. BTW)!

Deze website voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van design, beveiliging en conversie optimalisatie. Wilt u met een kleine investering meer klanten binnenhalen of gewoon een strakke, moderne website? Maak dan nu gebruik van deze tijdelijke actie.

Uiteraard wordt de website volledig afgestemd op uw bedrijf en doelgroep. U dient enkel afbeeldingen en teksten aan te leveren. Voordat we beginnen met de ontwikkeling nemen we uitgebreid de wensen en mogelijkheden met u door zodat u exact weet wat u kunt verwachten en het eindproduct aan uw eisen zal voldoen.

Gratis inbegrepen:

  • Google Analytics koppeling (webstatistieken)
  • Hotjar heatmaps (gratis versie)

Laat uw gegevens achter m.b.v. het contactformulier of stuur een mail naar hello@teqqed.nl.

LET OP: slechts 10 beschikbaar!

Stuur informatie aanvraag*

* Na uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om vragen te beantwoorden of een eventuele bestelling te verwerken.

Websites

Wij bouwen websites voor kleine en grote ondernemingen. Alle websites die we ontwikkelen zijn uniek, responsive en voorzien van snelle en betrouwbare hosting.

WEBSITES

SEO

Wij hebben jarenlange ervaring met SEO (zoekmachine optimalisatie) en weten als geen ander websites te analyseren en te verbeteren op het gebied van vindbaarheid.

SEO

Marketing

Alles op het gebied van marketing. We adviseren, ontwikkelen en voeren uit op het gebied van social media, e-mail, guerilla marketing en meer.

MARKETING

Apps

Wanneer enkel een website niet volstaat wordt gekozen voor een app. Wij ontwikkelen apps van hoge kwaliteit voor iOS, Android en Windows.

APPS

Design

Huisstijlen, logo's maar ook user interface en experience design. We bieden oplossingen voor alles op het gebied van design voor zowel digitaal als print.

DESIGN

Data

Data verzamelen en analyseren. Bij het ontwikkelen van marketingstrategieën en het optimaliseren van websites en apps is goede data onmisbaar.

DATA

En meer.


Er is weinig wat we niet aanpakken qua projecten. Doordat we beschikken over een enorm netwerk van freelancers met een grote diversiteit aan kennis en vaardigheden kunnen we voor elk project het best mogelijke team inzetten. Zo zijn onze diensten en services niet beperkt tot websites, apps en marketing, maar kunnen we ook professionele foto- en videografie aanbieden. Animatie wordt ook steeds populairder bij het showcasen van services of producten online vanwege de hoge mate van engagement en eenvoud qua uitleg.

Daarnaast worden we steeds vaker gevraagd om binnen grotere projecten een adviserende rol te spelen. Voornamelijk op het gebied van (online) marketing, user experience design en data-analyse.

Onze betrouwbaarheid, service en het altijd meer leveren dan verwacht zorgt ervoor dat we steeds vaker nieuwe diensten aanbieden. Onze capaciteit groeit met de dag, evenals de kennis en specialismen die we in huis halen. Benieuwd naar wat we nog meer kunnen of al gedaan hebben voor klanten? Stuur ons een e-mail of laat een bericht achter via de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Korte lijnen.

Wij geloven in transparantie en duidelijkheid als het gaat om communicatie. Klanten hebben een vast aanspreekpunt waardoor er snel geschakeld kan worden en ze nooit twee keer hetzelfde verhaal hoeven te houden.

Strak georganiseerd.

Voor elk project wordt een strakke planning gemaakt zodat we supersnel kunnen opleveren. Een klein team van specialisten wordt samengesteld. Zodra alle input is ontvangen wordt overgegaan op realisatie.

Alleen het beste.

Om de hoge kwaliteit producten en service van TEQQED te waarborgen werken we uitsluitend met experts die betrouwbaar, ervaren en hoogopgeleid zijn. Door de efficiënte werkwijze en gestroomlijnde processen kunnen we leveren voor lagere tarieven.

Websites. Marketing. Meer.

Contact